eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
TaoTronics Soundbar for home theater TT-SK015 Complement your home cinema set with high-quality speakers and two passive radiators, for extra base. Due to its elegant shape, it will fit under any TV, or mounted on a wall. Technical specifications: Wired connectivity: with 3.5mm, optical, Coaxial and RCA AUX connection Wireless connectivity: Bluetooth (range up to 10m) Speaker power 40W 2 passive radiators Size: 34-inch (86.36 cm) Touch or remote control performers
Brand TAOTRONICS

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia: