eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
225.20 € 321.72 €

Dysheku 'ANNI' me dimensione 200X140.

Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders. Dysheku ANNI është zgjedhja e duhur nëse pëlqeni sipërfaqe te forte dysheku.Sipërfaqja e këtij dysheku, është krijuar nga sfungjeri ergonom në 5 zona të ndryshme. Karakterizohet nga kombinimi I fuqisë së lartë, qëndrueshmërisë ndaj lodhjes dhe peshës, kështu duke e ruajtur rehatinë dhe elasticitetin. Mbulesa e dyshekut përbëhet nga pëlhura antibakteriale që ofron mbrojtje prej insekteve, bakterieve dhe mykut, duke ngritur cilësinë dhe jetëgjatësinë e tij. Dhe jo vetëm, mbulesa e dyshekut hiqet dhe pastrohet lehtë.

Dërgesa bëhet brenda 48 orëve.

Brand Hespo

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia: