eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
11.50 € 15.00 €

Prodhuesi: Capriolo
Pjesa Nr:291427
Pesha dore
Për të gjitha Sportet
Materiali Çelik
Pesha 10 kg

Dërgesa bëhet brenda 48 orëve

Brand Capriolo

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia:

Brand: