eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
Formula e butë e NIVEA Double Effect Eye Make-Up Remover me ekstrakt natyral të lulediellit pastron vetullat butësisht dhe lehtësisht
Qerpikët mbrohen nga dëmtimi nga formula e butë e kujdesit.
Zona e ndjeshme e syve pastrohet tërësisht dhe butësisht.
Brand Nivea

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia: