eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
Nivea Men Care Shampoo Cool Fresh është një formulë gjallëruese e shamponit që ofron freskim të menjëhershëm për flokët dhe lëkurën e kokës dhe ofron freski të qëndrueshme gjatë gjithë ditës.
Pastron në mënyrë efektive dhe largon yndyrat e tepërta dhe produktet e stilimit.
Brand Nivea
Shampon dhe Kujdesi për Flokë Meshkuj

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia: