eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.

Fyshta Alpina Wcb 200 copë 220g / set
EAN 8711252172729

Markë Alpina
Madhësia 190 x 6 x 6 mm
Pesha rreth. 0,104 kg

Brand Alpina

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia:

Brand: