eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
Prodhuesi: Samsung
EAN: SM-R830NZKAXEZ
Përshkrimi:  Samsung Galaxy Active 2 R820 44mm Alumini - E zezë EU
Ekrani:  1. 4”(34 mm) AMOLED
Rezolucioni: 360 x 360
Diametri:  44 mm
Trashësia:  10.9 mm
Pesha: 30 gr
Kapaciteti i baterisë mAh: 247
Rezistent ndaj ujit
Materiali i ores : Alumin
Ngjyra: E zezë
Brand Samsung

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia:

Brand: