eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
59.99 € 74.49 €

Prodhuesi: BlackStorm

Bateri për vetura

Tensioni: (V) 12

Kapaciteti i baterisë: (ah) 75

Fuqia fillestare: 750 A

Gjatësia: (mm) 278 mm

Thellësia: (mm) 175 mm

Lartësia: (mm) 175 mm

Garancion: 2 vjet

Polariteti Polariteti - +

Brand Blackstorm

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia:

Brand: