eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
2.88 € 3.60 €

Prodhuesi: Eddy toys

Shirita për ditëlindje

Bëni festën edhe më të lumtur me këtë llak gjarpri!

 Me llak ju lejoni që telat me ngjyra të fluturojnë nëpër dhomën e partisë. 

Materiali: alumini, plastika

Përmasat e paketimit: 15,4 x 4,5 cm (H x D)

Përmbajtja: 83 ml

Mosha: nga 6 vjeç

Brand Eddy toys

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia:

Brand: