eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
17.51 € 25.02 €

Toster Panini DUNLOP

Lloji: Toster elektrik 

Fuqia: 700W

Tensioni: 220-240V

Ngjyra: Hiri

Materiali: Metal 

Brand Dunlop

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia:

Brand: