eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
399.00 € 549.00 €


Brand Samsung
EAN 8806088440071
Pershkrimi Samsung FRIGORIFER RB30J3600SA/EK
Klasa e energjisë A+
Konsumi i energjisë 272 kWh/vit
Vëllimi 39 dB
Klasa e klimës SN, N, ST
Vëllimi i ftohjes 205
Vëllimi i ngrirjes 98
Kapaciteti i ngrirjes 13 kg / 24 orë
Dimensionet 178 × 59,5 × 66,8 mm
Kapaciteti i frigoriferit 205L
Ngjyra Argjendë

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia:

Brand: