eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.

Prodhuesi: Samsung

55" QLED TV 4K Q70R,

Seria 7 QE55Q70RATXXH

Tipi i Produktit: QLED TV

Klasa diagonal: 55 "

Ngjyra: E zeza

Rezolucioni:  3840 x 2160

Formati i ekranit: 4K UHD (2160p)

Teknologjia HDR: Hybrid Log-Gamma (HLG), HDR 10+, Quantum HDR 1000

Shkalla e Kornizës dhe Teknologjia e Përmirësimit:  3300 Indeksi i Cilësisë së Fotografisë

Ndërfaqja Video: HDMI

Lidhshmëria: Wi-Fi, LAN, Bluetooth

Dimensionet (WxDxH) - pa qëndrim123.06 cm x 6.19 cm x 70.81 cm

Pesha: 18 kg

Brand Samsung

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia:

Brand: