eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.

Brand Samsung
EAN WW70TA026AE1LE
Pershkrimi SAMSUNG LAVATRIQE WW70TA026AE1LE 7 kg
Kapaciteti i larjes 7 kg
Klasa e energjisë A+++
Pesha neto 65 kg
Rrotullimet 1200 rpm
Dimensionet 600 x 850 x 550 mm
Niveli i zhurmës gjatë larjes 54 dB
Efikasiteti i shtrydhjes B
Ngjyra Bardhë
Paneleli LED
Konsumi i energjisë 103 kWh

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia:

Brand: