eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
Brand Bridgestone
Goma Dimer
Modeli BLIZZAK LM005
Gjerësia 195
Lartësia 65
Diametri R15
Indeksi i ngarkesës 91 (615 kg)
Indeksi i shpejtësisë T (190 km/orë)

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia:

Brand: