eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
147.00 € 210.01 €
Brand Bridgestone
Goma Dimer
Modeli BLIZZAK ICE
Gjerësia 225
Lartësia 50
Diametri R17
Indeksi i ngarkesës 98 (750 kg)
Indeksi i shpejtësisë T (190 km/orë)

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia:

Brand: