eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Paisje teknologjike, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.
113.56 € 162.23 €
Brand Firestone
Goma Dimer
Modeli WINTERHAWK 4
Gjerësia 205
Lartësia 55
Diametri R17
Indeksi i ngarkesës 95 (690 kg)
Indeksi i shpejtësisë V (240 km/orë)

Mundësitë e pagesave:

Apliko

Sasia: