Rreth nesh

eGjeta.com është dyqan online ku ju mund të bleni Goma, Vajra, Aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, Laptop, Kompjuter, Smartphone, Kozmetikë, Paisje Sportive, Paisje Shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera. 
Ne ofrojmë mundësi të lehta të pagesës përmes bankës ose pagesa me para në dorë, si dhe transport të sigurtë për 48 orë brenda territorit të Republikës së Kosovës.

A e dini se platforma e shitjes online eGjeta është prezente në tregun me pakicë në Kosovë për më shumë se 2 vite.

Falë bashkëpunimit të gjatë dhe të qëndrueshëm me marka të njohura botërore si Samsung, xiaomi, tesla, vivax,michelin, tigar, amazfit, huawei, capriolo, remington, revolution etj. eGjeta është në gjendje të sjellë për konsumatorin shqiptar një gamë të gjerë me mbi 3.000 produkte automobilistike ,shtëpiake, elektronike, teknologjike dhe të kozmetikës. Dhe si e tillë u mundëson blerjen në rehati të plotë nga shtëpia apo kudoqofte. Ne ofrojme transport të sigurt dhe mundësi të pagesës cash apo edhe përmes bankes deri në 12 këste pa kamatë
Sot eGjeta numëron rreth 80 mijë ndjekës ne facebook dhe 13 mijë followërs ne instagram.

eGjeta është dyqan online dhe si i tillë nuk posedon dyqan fizik. Që të jemi sa më afër jush, ne i kemi bërë disa mënyra për të kontaktuar. Prandaj, çdo ditë nga ora 08:00 deri në ora 00:00 pas mesanatës, mund të na gjeni në:
- Në Live Chat në webfaqen tonë https://egjeta.com/index.php;
- Në Facebook: facebook.com/agsegjeta;         
-Në Instagram me userin: egjeta_com;
- Në telefon: Fiks: +383 38 534 517/ Mobile:+383 48 380 380;

- Me email: [email protected]

Fokusi kryesor i yni qëndron në shërbimin sa më të denjë për konsumatorin duke treguar përkushtim respekt, ndershmëri dhe përgjegjësi të plotë.

Vision kryesor i eGjetës është që të të shëndrrohemi në zgjedhjën e parë që ka çdo klient kur dëshiron të bëj blerje online dhe kështu të bëhemi lider i shitjes online në Kosovë, rajon dhe më gjerë.