1.44
Varëse (Kordon) për Syze, të përshtatshme për fëmijë dhe të moshuar.Të lehta në përdorim po ashtu vjen me 2 lloje të ngjyrave. Brand: Lifetime Vision Sasia: 2 copë
1.56
Fshirëse për pastrimin e syzeve Optike 30pcs Pastrojnë thjerrëzat në mënyrë të sigurt dhe të shpejtë, duke përfshirë thjerrëzat e syzeve, ekranet e laptopëve, lentet e kamerës, syzet e diellit etj. Formula që heq yndyrat, shenjat, gjurmët e gishtërinjve, pluhurin, ndërsa lë një...
2.90
Syze Leximi të përshtatshme për përdorim të përditshëm.  Ideale për tu mbrojtur nga rrezatimet dhe do të ju ndimoj të shikoni më lehtë pa lodhur sytë tuaj.
2.49
Të përshtatshme dhe të lehta gjatë leximit.
4.83
Me këto syze leximi nga Lifetime-Vision gjithmonë keni në dorë syze të këndshme dhe të rehatshme. Të lehta për ti mbajtur. Ekzistojnë tre ngjyra të ndryshme në set. Dhe kështu gjithmonë do keni syze që përputhen me veshjen tuaj. Tani e tutje ju mund të lexoni një libër ose gazetë pa...
3.26
Kuti e syzeve 6ass clr PU 16,5x7,5x7,2cm shiny 163gr bc Mbron syzet nga pluhuri dhe gërvishtjet. Këllëfi i syzeve është bërë nga poliuretani dhe për këtë arsye është shumë i qëndrueshëm.
3.84
Kuti e syzeve 6ass clr PU 16,4x7,5x5,8cm shiny 163gra Mbron syzet nga pluhuri dhe gërvishtjet. Kutia e syzeve është bërë nga poliuretani dhe për këtë arsye është shumë e qëndrueshme.
4.10
Kuti e syzeve 6ass PU Kjo kuti e qëndrueshme e syzeve mbron syzet tuaja në çantën tuaj nga gërvishtjet dhe dëmtimet.  Përmes dorezave, kutia e syzeve duket si një çantë e vogël. Ngjyra: E kaltërt e errët Përmasat: 16 x 6 cm
3.36
3.49
Syze dielli nga brandi Level One Këto syze dielli kanë një pamje shik. Përshtatja është e këndshme dhe e rehatshme. Syzet gjithashtu mbrojnë sytë tuaj nga rrezatimi i ndritshëm UV. Tani e tutje ju mund të shijoni diellin me stil!
3.40
Syze dielli nga brandi Level One Këto syze dielli janë një domosdoshmëri për çdo adhurues të diellit. Përveç përshtatjes së rehatshme, syzet e diellit ofrojnë mbrojtje të mirë nga rrezatimi i ndritshëm UV.  Tani e tutje, ju mund të shijoni diellin me stil!
2.94
Syze dielli nga brandi Level One  Këto syze dielli kanë një pamje elegante. Përveç kësaj, syzet kanë  përshtatje të këndshme dhe të rehatshme dhe ai mbron sytë tuaj nga rrezatimi i ndritshëm UV. Tani e tutje ju mund të shijoni diellin me stil.
57.75
1.89
2.60
2.49
4.62
Syze për Lexim 6ass clr Këto syze leximi klasike nga Lifetime-Vision kanë një përshtatje të këndshme dhe të rehatshme. Përveç kësaj, është e pajisur me drita LED kështu që ju mund të lexoni me lehtësi një libër në errësirë. Mund të ndizni dritat në të njëjtën kohë ose t'i ndizni...
1.61
4.73
Këto syze sigurojnë përthithje të reduktuar dhe të optimizuar të dritës gjatë natës. Fenerët vezullues, shenjat me ndriçim të fortë dhe shenjat e trafikut perceptohen më mirë përmes syzeve. Vjen me një çantë ruajtjeje praktike.
55.37
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 166