Pajisje shtëpiake & Pastrim

Zbritje 25%
1.05 0.79
Disqett e tualetit 'Active Air' janë blloqe tualeti me cilësi shumë të lartë të përshtatshme për tualetin tuaj.  Janë gjithashtu 100% të biodegradueshme. Disqet e tualetit janë të përshtatshme për të gjithë mbajtësit e bllokut të tualetit.  Karakteristikat: Disqet e tualetit janë të...
1.10
Ju preferoni t'i mbani rrobat e bardha vërtet të bardha. Ky nuk është më problem falë këtij pluhuri special larës për rroba të bardha. Shpërndani pluhurin larës në një tas të madh, zhytni rrobat e bardha dhe lëreni të absorbohet mirë. Më pas lajeni në mënyrën e zakonshme. Rrobat e bardha bëhen...
Zbritje 22%
1.00 0.78
1.03
Pastrues i lëngshëm i tualetit për në tualet për një aromë të freskët.
1.58
Brand  Sun 
1.24
Topat në paketim japin një aromë të këndshme, në mënyrë që të mbajë erë të këndshme dhe të freskët në shtëpi.
1.05
Këtë mjet mjaft efikas mjafton që ta vendosni në dhomën tuaj ku ka lagështirë, dhe do të ndihmojë që ta largojë lagështirën që aty. Pesha: 0.158 kg, madhësia: 70 x 89 x 152 mm.
1.51
1.47
1.03
Brand SUN EAN 871125227749 Kapaciteti 2x10ml
2.02
Çdo shtëpi duhet të ketë vazo e cila i jep shije të mirë shtëpisë. Kjo vazo ka dizajn shumë të bukur dhe është e përshtatshme në çdo ambient. Me katër aroma te ndryshme: aromë vanile, aromë oqeani, aromë trëndafili dhe aromë livandoje.
1.27
Aromatizues për ambient, për një aromë më të freskët Brand: SUN Set: 4
Zbritje 31%
1.05 0.72
Aromatizues ambienti Sasia 300ml
Zbritje 31%
1.05 0.72
Aromatizues ambienti Sasia: 300ml
Zbritje 31%
1.05 0.72
Aromatizues ambienti Sasia: 300ml
Zbritje 31%
1.05 0.72
Aromatizues ambienti Sasia:300 ml
Zbritje 10%
1.05 0.95
Zbritje 43%
3.68 2.10
Zbritje 22%
4.73 3.68
Madhësia:4 x 18 x 31 cm
Show another 20 products