Mjete kopshti

Zbritje 37%
1.05 0.66
Shkop i dobishëm  me të cilën lehtë mund të bëni vrima në tokë për llamba. Ky shkop mbjellës ka një kapje të hollë dhe është i shënuar deri në 10 cm. Në këtë mënyrë ju mund të mbillni lulet më të bukura dhe kopshti juaj do të duket përsëri i bukur! Dimensionet: 11.5 x 17.5 cm.
Zbritje 59%
6.30 2.56
Zbritje 62%
1.05 0.40
Zbritje 78%
3.50 0.78
Zbritje 77%
6.30 1.45
Zbritje 69%
2.50 0.77
Zbritje 51%
1.05 0.51
1.28
Brand: Kinzo Garden Përmasat: 140 x 2.4 x 2.4 cm Ngjyrat: Druri dhe e gjelbërt
Zbritje 81%
3.73 0.72
Me këtë kultivues dhe shat dore, barërat e këqija hiqen lehtësisht nga kopshti juaj. Pesha e vogël  e bën atë shumë të lehtë për të punuar. Brand: Kinzo Garden Pershkrimi: Kultivues dhe shati Përmasat: 27 cm
Zbritje 78%
11.03 2.39
Dimensjonet: 55 x 145 cm. Materiali: dru, plastikë.
Zbritje 73%
5.99 1.59
Sharrë krasitëse e përshtatshme nga Kinzo për shembull, degë dhe trungje të vegjël pemësh për t'u prerë. Sharra është bërë prej çeliku ultra të fortë. Specifikimet: Ngjyra: jeshile. Materiali: çeliku Dimensjonet: 61 x 18,5 x 2 cm (L x P xH)
Zbritje 42%
1.05 0.61
Specifikimet: Ngjyra: jeshile, Dimensionet: 50 metra, Materiali: plastikë
Zbritje 83%
4.19 0.72
Dimensjoni:29cm
Zbritje 69%
2.50 0.77
Me këtë mjet kopshtarie keni dy mjete për përpunimin e tokës në një. Për shembull, me grabujën prej çeliku mund të hiqni rrënjët e vjetra nga toka pasi t'i keni çliruar me shat.
Zbritje 59%
2.00 0.83
Dimensjonet:30x8,5x3,5 cm
Zbritje 73%
12.08 3.32
Me këto gërshërë ju lehtë mund të krasitni kopshtin  tuaj.  Gërshërët janë të pajisura me një bravë, kështu që ju mund të ruani gërshërët në mënyrë të sigurt.
Zbritje 54%
11.55 5.28
Tani nuk keni më nevojë që të zgjateni apo të gjunjëzoheni, kjo furçë  është zgjidhja e duhur si dhe përdoret lehtë.
1.39
Shkopinjë për të mbajtur lart bimët në rritje. Lartësia e rregullueshme për t'iu përshtatur procesit të rritjes së bimëve. Sasia:6 copë
Zbritje 67%
16.80 5.52
Pajisja ju lejon të merrni dhe mbani sende të vogla që janë jashtë mundësive të duarve tuaja.  Do të jetë i dobishëm në aktivitetet e përditshme dhe do të ndihmojë njerëzit me lëvizshmëri të zvogëluar.  Nofullat kontrollohen nga një dorezë ergonomike.  Majë gome. Dorezë...
3.90
Drita ultravjollcë e llambës së insekteve Grundig tërheq mushkonjat, mizat dhe insektet e tjera në llambë. Pastaj shfarosësi i vret ata nëse bien në kontakt me rrjetin e tensionit të lartë. Pa helm, gaz apo erë të pakëndshme. Insektet e ngordhura mblidhen në fund të llambës së insekteve. Punon...
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 451