Jastëka

Zbritje 47%
6.20 3.28
Jepini karriges ose divanit tuaj të kopshtit një nxitje të gëzuar me këtë dekorim të jashtëm Cushion 45x45cm! Jastëku është prej poliesteri dhe vjen në variante të ndryshme: për shembull me printe lulesh, flamingo ose tukan. 
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 3
  • 4