Burim energjie

55.00
Dashamirët e lojërave me siguri e dinë që të luash lojëra kërkon shumë fuqi kompjuterike. Furnizimi me energji MS CORE M600 është një zgjidhje efikase dhe e besueshme për kompjuterin tuaj të lojërave që do të furnizojë të gjithë komponentët me rrymën e nevojshme. Ofron fuqi 600 W dhe vjen me...
64.00
Një furnizim me energji me cilësi të lartë është i nevojshëm për funksionimin e duhur të të gjithë kompjuterit dhe roli i tij është edhe më domethënës për një dashnor të lojës. Furnizimi me energji MS CORE M700 jep 700 W fuqi, e cila është e mjaftueshme për të drejtuar edhe lojërat më komplekse....
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 55
  • 64