Automobile

Zbritje 32%
178.12 121.80
Blizzak LM001 i vlerësuar me çmime bashkon risi të reja në teknologjinë e shkallës dhe materialeve, duke ju dhënë besimin dhe saktësinë që ju nevojitet për t'u përballur me kushtet e paparashikueshme të sotme në mënyrë të sigurtë, të sigurt dhe me kontroll të plotë. Përcaktimi i madhësisë së...
Zbritje 18%
225.40 183.71
Blizzak LM001 i vlerësuar me çmime bashkon risi të reja në teknologjinë e shkallës dhe materialeve, duke ju dhënë besimin dhe saktësinë që ju nevojitet për t'u përballur me kushtet e paparashikueshme të sotme në mënyrë të sigurtë, të sigurt dhe me kontroll të plotë. Përcaktimi i madhësisë së...
Zbritje 29%
155.43 109.58
Blizzak LM-32 ofron nivele të jashtëzakonshme kapjeje në kushte të ndryshme. Duke ju dhënë besimin për të fuqizuar në sipërfaqe të lagura, të thata dhe të ngrira me qetësi totale. Përcaktimi i madhësisë së gomave : 225/50 R17 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 94 Simboli i kategorisë së...
Zbritje 20%
188.12 151.07
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimri ofron performancë të...
Zbritje 25%
278.34 209.78
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimërore ofron performancë të...
Zbritje 13%
227.35 197.07
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimërore ofron performancë të...
Zbritje 18%
363.02 296.81
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimri ofron performancë të...
Zbritje 20%
283.09 227.63
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimri ofron performancë të...
Zbritje 19%
311.70 252.28
Bridgestone Blizzak LM005 gives drivers full control in all winter conditions. Winters are becoming more unpredictable, with new rainfall extremes, frequent sub-zero temperatures and snowfall in some areas for the first time in years. This winter tyre delivers outstanding snow & ice performance...
Zbritje 22%
301.73 235.81
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimri ofron performancë të...
Zbritje 22%
281.21 218.58
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimri ofron performancë të...
Zbritje 30%
107.90 75.80
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimërore ofron performancë të...
Zbritje 30%
141.00 98.50
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimri ofron performancë të...
Zbritje 28%
131.00 94.78
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimërore ofron performancë të...
Zbritje 29%
166.26 118.42
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimërore ofron performancë të...
Zbritje 22%
192.99 149.89
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimërore ofron performancë të...
Zbritje 29%
151.00 106.83
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimërore ofron performancë të...
Zbritje 20%
190.47 152.32
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimërore ofron performancë të...
Zbritje 22%
290.45 226.34
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit.Kjo gomë dimërore ofron performancë të jashtëzakonshme në borë dhe akull, përveç kapjes dhe frenimit më të mirë në klas në lagështirë. Përcaktimi i madhësisë së gomave : 275/40 R19 Indeksi i...
Zbritje 28%
184.88 133.60
Goma dimërore SUV për automjete me fuqi të lartë, që ofron tërheqje të shkëlqyer dhe trajtim me saktësi në rrugë të lagështa dhe të mbuluara me borë. Përcaktimi i madhësisë së gomave : 235/60 R17 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës :  102 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : H (210 km/h)
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 36999
Gjerësia
Lartësia
Size
Inch