Kuti për ftohje

Zbritje 57%
2.30 1.00
Mbajtëse të ujit(akullit) në formë shishe katrore nga materiali i plastikës. Këto mbajnë të ftoftë dhe të freskëta ushqimet dhe pijet që i vendosim në tomus.   Madhësia: 160 x 35 x 90 mm Pesha: Rreth 0.407 KG
Zbritje 17%
48.30 40.19
Kuti për ftohjen dhe ruajtjen e ushqimeve dhe pijeve edhe kur udhëtoni me makinë. Çanta e ftohësit 10 litra është ideale për dalje të vogla. Çanta e ftohësit 22 litra është e përkryer për ekskursione të gjata falë lidhësit 12 V dhe  Karakteristikat - Tensioni i funksionimit: 12 V  -...
1.05
Një grup prej dy elementeve ftohës me afërsisht 200 gram secili. Mbanë pije, ushqim dhe ilaçe të freskëta. Ideale për në një çantë më të freskët ose pije freskuese.
Zbritje 19%
43.05 34.97
1.20
Mbajtëse të ujit(akullit) në formë shishe katrore nga materiali i plastikës. Këto mbajnë të ftoftë dhe të freskëta ushqimet dhe pijet që i vendosim në tomus.
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 1
  • 41