2.86
Litar nga Kinzo me kualitet të lartë të qëndrueshëm dhe ka dimensione prej 6 mm x 30m. Ky litar ka tri ngjyra.
2.75
Litar nga Kinzo me kualitet të lartë të qëndrueshëm dhe ka dimensione prej 4.8mm x 30m. Pakoja përmbanë 3 copë me tri ngjyra të ndryshme.
2.69
Litar nga Kinzo me kualitet të lartë e të qëndrueshëm dhe me dimensione prej 4.8 mm x 30m.
3.93
Lidhëse pvc të zeza, 100 copë 7.5x300mm
1.56
Lidhëse pvc të zeza, 100 copë 4.8x200mmm
Zbritje 5%
1.05 1.00
Lidhëse pvc të zeza, 100 cope, 2.5x200mm
Zbritje 86%
1.05 0.15
Zbritje 86%
1.05 0.15
2.01
1.29
1.56
Zbritje 63%
1.05 0.39
Zbritje 5%
1.05 1.00
Brand: Kinzo Sasia: 2 copë Gjatësia: 60cm
Zbritje 63%
1.05 0.39
Zbritje 63%
1.05 0.39
Zbritje 10%
1.05 0.95
Show another 10 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 6