Kuzhinë

Zbritje 56%
13.50 6.00
Një tenxhere e fortë dhe e qëndrueshme prej 1.4 litra. Për gatimin e pjatave më të shijshme.
Zbritje 50%
12.90 6.50
 Kjo tenxhere me kapak të dobishëm transparent nga Alpina është bërë prej çeliku inox të qëndrushëm. Kapaku i xhamit me vrimë ajri ju lejon të monitoroni procesin e gatimit pa qenë e nevojshme të ngritni kapakun. Tava ka një kapacitet prej 1.5 litra dhe ka diametër 16 cm.
Zbritje 31%
9.50 6.51
Nëse thjesht dëshironi të zieni patate, të përgatitni një supë ose të përgatitni çfarëdo gjelle, kjo tenxhere është shumë e përshtatshme  për ju. Eshtë bërë prej çeliku inox i cili është rezistent ndaj korrozionit dhe shumë e fortë. Plus, nuk do të shihni asnjë shenjë gishti në të. Kështu që...
Zbritje 28%
14.60 10.58
Nëse thjesht dëshironi të zieni patate, të përgatitni një supë ose të përgatitni çfarëdo gjelle, kjo tenxhere është shumë e përshtatshme  për ju. Eshtë bërë prej çeliku inox i cili është rezistent ndaj korrozionit dhe shumë e fortë. Plus, nuk do të shihni asnjë shenjë gishti në të. Kështu...
Zbritje 31%
13.00 8.96
Nëse thjesht dëshironi të zieni patate, të përgatitni një supë ose të përgatitni çfarëdo gjelle, kjo tenxhere është shumë e përshtatshme  për ju. Eshtë bërë prej çeliku inox i cili është rezistent ndaj korrozionit dhe shumë e fortë. Plus, nuk do të shihni asnjë shenjë gishti në të. Kështu që...
Zbritje 42%
18.00 10.50
Tigani ka materjal  çeliku i karbonit, rezistent ndaj nxehtësisë deri në 230 gradë i përshtatshëm për larje.  Diametri: 30 cm. Veshje jo ngjitëse: po
Zbritje 36%
11.80 7.50
Zbritje 50%
11.90 6.00
Ky set prej 2 kupash terrakote nga Jamie Oliver ka një shtresë  të veshur  si brenda ashtu edhe jashtë.  E përsosur për të shërbyer sallata të freskëta, dhe vakte të shijshme.  Tasi i terrakotës është i sigurt në mikrovalë dhe furrë, në mënyrë që ushqimet të shërbehen...
Zbritje 60%
4.80 1.93
Zbritje 54%
3.57 1.64
Zbritje 69%
3.60 1.10
Zbritje 32%
7.56 5.13
Zbritje 63%
4.10 1.50
Zbritje 65%
2.31 0.80
Zbritje 46%
5.04 2.73
Zbritje 45%
11.90 6.53
Kjo pjatë është perfekte për të shërbyer vaktet tuaja të shijshme. Seti përbëhet nga një dërrasë, një pjatë dhe 12 shkopinj në skarë.
Zbritje 50%
4.41 2.20
Zbritje 55%
2.50 1.12
Zbritje 68%
4.20 1.33
Zbritje 29%
16.80 11.93
Madhësia: 185 x 480 x 265 mm
Show another 20 products