Zbritje 12%
64.05 56.44
Pesha e veshur me gome te qendrueshme me doreze ergonomike. I përshtatshëm për shiritin me diametër 30 mm  Brand Capriolo Ean 291445 Pesha 20 kg
Zbritje 28%
46.07 33.31
Zbritje 54%
8.38 3.87
Zbritje 21%
22.05 17.35
Zbritje 33%
7.69 5.13
Pesha totale 1 kg (2x0,5 kg)
Zbritje 31%
14.68 10.15
Zbritje 45%
11.55 6.30
Zbritje 13%
53.55 46.66
Pesha olimpike e dorës / zile ruse PVC e bërë nga vinil. I përshtatshëm për kryerjen e ushtrimeve dinamike. Doreza e sheshtë e vendosur gjerë ju lejon të ngrini pesha me të dy duart në të njëjtën kohë Brand Capriolo Ean 291643 Pesha 10 kg
Zbritje 13%
43.05 37.33
Pesha olimpike e dorës / zile ruse PVC e bërë nga vinil. I përshtatshëm për kryerjen e ushtrimeve dinamike. Doreza e sheshtë e vendosur gjerë ju lejon të ngrini pesha me të dy duart në të njëjtën kohë Brand Capriolo Ean 291642 Pesha 8 kg
Zbritje 28%
48.30 34.57
Brand Capriolo Ean 291485 Pesha 20 kg Ngjyra E zeze
Zbritje 27%
58.58 42.63
Brand Capriolo Ean 291455 Pesha 20 kg Ngjyra E zeze
Zbritje 20%
53.55 43.03
Brand Capriolo Ean 291454 Materiali Çelik Pesha 15 kg
Zbritje 24%
37.80 28.69
Brand Capriolo Ean 291453 Pesha 10 kg
Zbritje 73%
6.30 1.68
Brand Capriolo Ean 291009 Pesha 0.5 kg
Zbritje 17%
53.55 44.29
Brand Capriolo Ean 291444 Pesha 15 KG
Zbritje 44%
13.65 7.61
Brand Capriolo Ean 291441 Pesha 2.5 kg Diametri 30 mm Ngjyra E zeze
Zbritje 9%
69.30 62.97
Brand Capriolo Ean 291326 Materiali Çelik Pesha 24 kg
Zbritje 30%
27.30 19.22
Brand Capriolo Ean 291321 Materiali Çelik Pesha 6 Kg
Zbritje 40%
13.65 8.17
Madhësia universale. Pesha për nyje të forta najloni me mbyllje velcro (velcro). Ato janë të mbështjellura rreth kyçit të këmbës ose doreve, të destinuara për të ngarkuar këmbët ose krahët kur vraponi ose kryeni ushtrime në palestër, gjimnastikë. Ideale për palestër dhe forcimin e strukturës së...
Zbritje 53%
11.55 5.48
Madhësia universale. Pesha për nyje të forta najloni me mbyllje velcro (velcro). Ato janë të mbështjellura rreth kyçit të këmbës ose doreve, të destinuara për të ngarkuar këmbët ose krahët kur vraponi ose kryeni ushtrime në palestër, gjimnastikë. Ideale për palestër dhe forcimin e strukturës së...
Show another 6 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 1
  • 69