Këpucë

Zbritje 53%
72.45 33.96
103.85
Nr.40 deri ne 46
124.85
Nr.40,41,44,45 Këpucë për këmbësorë Prima është menduar për turne të mesme të vështira malore. Pjesa e sipërme është e përbërë nga lëkurë natyrale, e mbushur me një membranë Alpitex, e cila është shumë e ajrosur. Për shkak të kualitetit të lartë Vibram sole, këpucët janë të përshtatshme dhe...
240.45
Nr.44,5 ,46,47 Këpucë për këmbësorë NUPTSE është menduar për turne të mesme të vështira malore. Pjesa e sipërme është e përbërë nga lëkurë natyrale, e mbushur me një membranë Sympatex rezistent ndaj ujit, e cila është shumë e ajrosur. Për shkak të kualitetit të lartë Vibram sole, këpucët...
39.73
Zbritje 46%
57.75 30.90
Madhesia: 43 EU 2_CRUST_GRIGIO
Madhësia43
Zbritje 37%
53.55 33.96
Zbritje 36%
53.55 34.13
Zbritje 48%
75.08 39.19
Zbritje 44%
66.68 37.44
47.15
Alpina brand 
Zbritje 45%
53.54 29.60
Zbritje 53%
59.33 27.87
Zbritje 54%
62.99 28.74
Zbritje 48%
53.55 27.87
Zbritje 43%
48.83 27.87
Zbritje 46%
48.29 26.12
Zbritje 54%
53.55 24.38
Zbritje 56%
34.13 15.00
5400812564564 nr 40 5400812564571 nr 41 5400812564588 nr 42 5400812564595 nr 43 5400812564601 nr 44 5400812564618 nr 45 5400812564625 nr 46
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 241
Size