Ndriçim i jashtem

Zbritje 26%
24.99 18.50
Gjithmonë ndiheni të sigurt brenda dhe përreth shtëpisë me këtë dritë ndriçuese 30 Watt me sensor lëvizjeje. Kjo llambë e fuqishme në natyrë nuk është vetëm funksionale, por gjithashtu duket e mrekullueshme me modelin e saj të efektshëm me një kornizë.  Ndizet në lëvizjen më të vogël....
Zbritje 37%
18.90 12.00
Prodhuesi: Bormann. Temperatura e ngjyrës: 4000k. Fluksi i ndriçimit: 1600 Lumen. Vlerësimi i IP: IP65. Brand Bormann
15.75
Model:LPFL50A/Brand:Liper/Power:50W/6500K/IP66
10.50
Model:LPFL30A/Brand:Liper/Power:30W/6500K/IP66
8.40
Model:LPFL20A/Brand:Liper/Power:20W/6500K/IP66
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 8
  • 19