Zbritje 27%
199.50 145.86
Dysheku 'ADRIA' me dimensione 200X140. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders Dyshekët 'ADRIA' janë të prodhuar në sistemin më të sofistikuar klasik 'Bonnell'. Sistem që synon fortësi të rehatshme, qëndrueshmeri dhe dendesi. Sipërfaqja...
Zbritje 34%
127.81 84.90
Dysheku 'ADRIA' me dimensione 200X90. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders Dyshekët 'ADRIA' janë të prodhuar në sistemin më të sofistikuar klasik 'Bonnell'. Sistem që synon fortësi të rehatshme, qëndrueshmeri dhe dendesi....
Zbritje 35%
273.63 178.67
Dysheku 'ALVA' me dimensione 200x140. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Sipërfaqja e dyshekut ALVA është bërë nga një pëlhurë e rehatshme antibakteriale që mbron atë përherë nga zhvillimi i baktereve. Me strukturë të sustave...
Zbritje 35%
304.08 198.15
Dysheku 'ALVA' me dimensione 200x160, është prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders . Sipërfaqja e dyshekut është bërë nga një pëlhurë e rehatshme antibakteriale që mbron atë përherë nga zhvillimi i baktereve. Me strukturë të sustave...
Zbritje 27%
303.45 222.45
Dysheku 'ALVA' me dimensione 200x180. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Sipërfaqja e dyshekut ALVA është bërë nga një pëlhurë e rehatshme antibakteriale që mbron atë përherë nga zhvillimi i baktereve. Me strukturë të sustave...
Zbritje 26%
211.05 155.59
Dysheku 'ANNI' me dimensione 200X140. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Dysheku ANNI është zgjedhja e duhur nëse pëlqeni sipërfaqe te forte dysheku. Sipërfaqja e këtij dysheku, është krijuar nga sfungjeri ergonom në 5 zona të...
Zbritje 26%
234.15 173.80
Dysheku 'ANNI' me dimensione 200X160. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Dysheku ANNI është zgjedhja e duhur nëse pëlqeni sipërfaqe te forte dysheku.Sipërfaqja e këtij dysheku, është krijuar nga sfungjeri ergonom në 5 zona të...
Zbritje 25%
322.35 240.37
Dysheku 'BODE' me dimensione 200X140. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Dysheku Bode, përbëhet nga sfungjeri elastik me cilësi të lartë me karakteristika të theksuara të kundrejt lagështisë dhe ajrit, dhe për shkak të dendësisë...
Zbritje 27%
350.70 257.70
Dysheku 'BODE' me dimensione 200X160. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Dysheku Bode, përbëhet nga sfungjeri elastik me cilësi të lartë me karakteristika të theksuara të kundrejt lagështisë dhe ajrit, dhe për shkak të dendësisë...
Zbritje 26%
407.40 300.24
Dysheku 'EXCLUSIVE FEEL F1' me dimensione 200X140. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Dysheku Exclusive FEEL karakterizohet nga një kombinim i forcës së lartë për t'i bërë ballë peshës dhe ngarkesës, duke ruajtur elasticitetin dhe...
Zbritje 26%
281.40 209.54
Dysheku ''EXCLUSIVE FEEL F1'' me dimensione 200X90. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders. Dysheku Exclusive FEEL karakterizohet nga një kombinim i forcës së lartë për t'i bërë ballë peshës dhe ngarkesës, duke ruajtur elasticitetin dhe...
Zbritje 22%
1,233.00 967.90
Shtrati "Zara Lux" me dimensione 200x180 Lloji I materialit: Gibson Shtrati i fortë dhe mbizotërues Zara është shtrati më i njohur Hespo sepse garanton besueshmëri dhe forcë, dhe dizajn Zara Lux ka një bazë elastike të integruar me një mekanizëm ngritës dhe përmban hapësirë ruajtëse....
Zbritje 36%
1,248.60 794.50
Shtrati 'ODESA' me dimensione 200x180 Lloji i materialit: Comora 9611 Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.    Shtrati ‘ODESA’ mahnit me detajet e ndërtimit si; këmbët konike të përbera nga druri, dhe ballina e me vija te thjeshta...
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 84
  • 968