Konzola & Aksesorë

49.37
Krijoni më shumë mundësi shënimi se kurrë më parë me sisteme dinamike sulmuese të reja në lojën më inteligjente të FIFA-s deri më sot. FIFA 21 ngre inteligjencën dhe vendimmarrjen e lojtarëve në nivele të reja brenda dhe jashtë topit, duke krijuar lëvizje më reale dhe më të informuara, duke u...
  • Konzola & Aksesorë
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 49
  • 50