Detergjent për Banjo

Zbritje 66%
1.05 0.36
Disqett e tualetit 'Active Air' janë blloqe tualeti me cilësi shumë të lartë të përshtatshme për tualetin tuaj.  Janë gjithashtu 100% të biodegradueshme. Disqet e tualetit janë të përshtatshme për të gjithë mbajtësit e bllokut të tualetit.  Karakteristikat: Disqet e tualetit janë të...
Zbritje 34%
1.00 0.66
Ju preferoni t'i mbani rrobat e bardha vërtet të bardha. Ky nuk është më problem falë këtij pluhuri special larës për rroba të bardha. Shpërndani pluhurin larës në një tas të madh, zhytni rrobat e bardha dhe lëreni të absorbohet mirë. Më pas lajeni në mënyrën e zakonshme. Rrobat e bardha bëhen...
Zbritje 58%
1.00 0.42
Zbritje 34%
1.00 0.66
Pastrues i lëngshëm i tualetit për në tualet për një aromë të freskët.