7.79
Përshkrim i produktit Lidhni pajisjet me USB Type-C me pajisje dhe aksesorët standardë të aktivizuar USB Type-C 2.0 (telefonat inteligjentë, karikuesin e makinës/murit, përshtatësit me shumë porta etj.) Ideale për karikimin dhe fuqizimin e pajisjeve me USB Type-C, si dhe për sinkronizimin e...
5.00
8.40
15.90
8.99
Prizë e shumëfishtë për lidhjen deri në tre pajisje elektrike Me mbrojtje të shtuar me prekje për të shmangur kontaktin aksidental Çelësi ndezës/fikës me dy pol, me dritë jeshile, ideal për fikjen e pajisjeve të panevojshme dhe në pritje Futjet e prizës rrotullohen me 45° 3 priza sigurie...
12.49
Priza 6 Gjatësia e kabllit 1.4 m Materiali Plastike Ekrani i funksionit Optik Lloji i kontaktit Kontakti mbrojtës Tensioni i funksionimit 250 V Ngjyra e prodhuesit e bardhë
16.49
Priza 6 Gjatësia e kabllit 3 m Materiali Plastike Ekrani i funksionit Optik Tensioni i funksionimit 250 V Ngjyra e prodhuesit e bardhë Gjatësia 340 mm Gjerësia 50 mm Lartësia 50 mm
12.99
Pikat kryesore të produktit: Prizë e shumëfishtë për lidhjen deri në katër pajisje elektrike Kur nuk është në përdorim, vendoseni kabllon në mbajtësen praktike të kabllove në pjesën e poshtme për të kursyer hapësirë dhe shpejt Grep i integruar për t'u varur Me mbrojtje të shtuar me prekje për...
45.99
Lidhjet: Wi-Fi, IEEE 802.11 b / g / n Hyrja: AC 100–240 V, 50/60 Hz Dalja: AC 100–240 V Dalja USB :DC 5 V, 4 A (20 W) Priza: 3 Aplikacion: Smart Life ”për iOS dhe Android Gjatësia e kabllos:3m
56.44
Lidhjet: Wi-Fi, IEEE 802.11 b / g / n Hyrja: AC 100–240 V, 50/60 Hz Dalja: AC 100–240 V Dalja USB :DC 5 V, 4 A (20 W) Priza: 6 Aplikacion: Smart Life ”për iOS dhe Android Gjatësia e kabllos:3m
1.21
3.14
Brend: Grundig Madhësia: 2 x 6 x 100 mm Pesha përafërsisht: 0,052 kg Kutia e mbrendëshme Përmasat: 150 x 215 x 225 mm Pesha përafërsisht: 1.090 kg Kutia e jashtme Përmasat: 150 x 215 x 225 mm Pesha përafërsisht: 1.090 kg
1.73
18.85
Lidhja USB-C dhe lidhësi i ri Lightning mundësojnë funksionin e ngarkimit të shpejtë të Apple iPhone me një karikues të furnizimit me energji (PD). Lidhje e përshtatshme dhe e shpejtë falë lidhësit USB-C që mund të përdoret nga të dy anët. Maks. Shkalla e transferimit të të dhënave 480...
9.49
Lidhës USB-C Mashkull USB standard USB2.0 Shpejtësia maksimale e transferimit të të dhënave 480 Mbps Transmetimi max. energji elektrike 3A Gjatësia 1 m
5.40
Pershkrimi Kabllo vazhduese 6 priza Madhësia 50 x 60 x 320 mm Pesha 0,358 kg
5.25
Kabllo USB origjinale nga Xiaomi me lidhës USB-A në njërën anë dhe USB-C në anën tjetër. Tre shtresa të gërshetimit të kabllove dhe një pamje moderne sigurojnë jetëgjatësi. Ai mbështet disa protokolle të karikimit të shpejtë dhe sigurisht që mund të përdoret edhe për transferimin e të dhënave....
5.25
Kabllo USB origjinale nga Xiaomi me lidhës USB-A në njërën anë dhe USB-C në anën tjetër. Tre shtresa të gërshetimit të kabllove dhe një pamje moderne sigurojnë jetëgjatësi. Ai mbështet disa protokolle të karikimit të shpejtë dhe sigurisht që mund të përdoret edhe për transferimin e të...
4.39
Përshkrim i produktit Lidhni pajisjet me USB Type-C me pajisje dhe aksesorët standardë të aktivizuar USB Type-C 2.0 (telefonat inteligjentë, karikuesin e makinës/murit, përshtatësit me shumë porta etj.) Ideale për karikimin dhe fuqizimin e pajisjeve me USB Type-C, si dhe për sinkronizimin e...
4.53
Gjatësia e kabllit:1 m Micro-USB Lidhës 1:USB A Mashkull / Mashkull Versioni USB:2.0 Shkalla e transferimit të të dhënave (maksimumi):480 Mbit / s Mburojë magnetike:Po
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 1
  • 57