Pajisje fitnesi

Zbritje 56%
359.50 158.57
Ean:291015 Sistemi i ngarkesës magnetike Pesha e volantit 5 kg Rregullimi manual i ngarkesës, 8 gradë Këndi i dorezës i fiksuar Për përdorim në shtëpi Pesha maksimale e përdoruesit: 100 kg
Zbritje 45%
340.50 186.47
Brand Capriolo Ean 291093 Përmasat 147x80x165cm Pesha maksimale e përdoruesit 100 kg Rregullimi manual i ngarkesës 14 gradë
Zbritje 38%
788.55 490.49
P1 ekran dixhital LED me ndriçim blu mund te masë, rrahjet e zemrës, kohën, ngritjen, shpejtësinë, distancën dhe kaloritë. Rripi ka një motor 2.5 HP. Butoni i ndalimit ju lejon të bëni pauzë në rutine duke mbajtur të dhëna aktuale të vrapimit tuaj në vend. Brand Capriolo Ean 291112...
Zbritje 46%
379.05 205.39
Ean: 291125 Motori: 800 W shpejtësia: 1-10 km / orë Matja e pulsit Pesha maksimale e përdoruesit: 90 kg Sipërfaqja e drejtimit: 1000x360 mm dimensioni: 1210x600x265 mm
Zbritje 46%
998.55 535.85
Mbyllja automatike e shiritit. Mekanizmi STOP i sigurisë. Mundësia e palosjes kur nuk është në përdorim. Funksionet e kompjuterit: Koha e stervitjes Distanca (km) Numri i kalorive të djegura për trajnim (ccal) Trajnim i para-programuar: 36 Temperatura Pulsi aktual (duke prekur dorezat)...
Zbritje 48%
64.05 33.04
Funksionet e kompjuterit:SKANI, SHPEJTËSIA, KOHA, DISTANCË, KALORI. Për përdorim shtëpiak Brand Capriolo Ean 291247 Dimensionet 87 X 41 X 100 cm Pesha maksimale e përdoruesit 80 kg
Zbritje 42%
69.30 40.39
Brand GIMFIT Ean 291252 Dimensionet 134x59x80 cm Përmasat mbështetëses 31.5x92x4 cm Profili i stolit 38 mm Pesha maksimale e përdoruesit 105 kg
Zbritje 50%
169.05 83.77
Pajisje jashtëzakonisht efektive për zhvillimin e forcës dhe gjendjes së muskujve të ekstremiteteve të sipërme dhe të poshtme. Ka një kompjuter multi-funksional Rregullimi i lehtë i nivelit të ngarkesës, Komode Brand GIMFIT Ean 291256 Pesha maksimale e përdoruesit 100 kg
Zbritje 46%
368.55 198.13
Brand GIMFIT Ean 291260 Pesha totale 45 kg Përmasat e pajisjes 145 x108 x 204 cm Pesha neto 60 kg
Zbritje 52%
263.55 125.66
Nëse jeni fillestar në përdorimin e pajisjeve të fitnesit për stërvitje, sigurohuni që të këshilloheni me mjekun tuaj para se të përdorni pajisjen, veçanërisht nëse: jeni diagnostikuar me probleme të zemrës dhe presion të lartë të gjakut. Nëse nuk keni ushtruar më shumë se një vit, nëse jeni...
Zbritje 50%
263.55 130.48
Shufra Gym Fit me shumë funksione ka për qëllim trajnimin e fortë dhe forcimin e muskujve të krahut dhe të barkut. Brand GIMFIT Ean 291240 Dimensionet 136x108x217 cm Pesha maksimale e përdoruesit 120 kg
Zbritje 42%
158.55 91.89
Madhësia: 145x134x123 cm - E rregullueshme
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 33
  • 536