Sport

Zbritje 31%
16.47 11.43
Zbritje 61%
5.15 2.00
Brand Capriolo Ean 291468
Zbritje 46%
19.95 10.85
Shufra është e filetuar dhe me kapëse yjesh. Shirit i shkurtër për peshat e hapjes standarde 30 mm Gjatësia 38cm Projektuar për të bërë shtangë dore nga një grup tashmë ekzistues i peshave (ngarkesë) Dy shufra shiritash vijnë me shiritin Brand Capriolo Ean 291462 Gjatesia 38cm
Zbritje 13%
132.30 115.50
Pesha e shufrës 1.4 / 50 mm paralelisht Brand HAWK FITNESS
Zbritje 36%
27.30 17.54
Brand GIMFIT Ean 291422
Zbritje 23%
27.83 21.53
Brand Capriolo Dimensionet 208X6.4X0.45 cm Ean 291396
Zbritje 22%
106.05 82.45
E shkëlqyeshme për argëtimin e fëmijëve ose të rriturve. Për përdorim të jashtëm ose të brendshëm. Brand Capriolo Ean 291389 Diametri 130cm Materiali Aliazh çeliku, lëkurë eko, plastikë e fortë Ngjyra E kaltert Pesha maksimale e përdoruesit 85 kg
Zbritje 44%
9.44 5.24
Brand Capriolo Ean 291385 Temperatura e punës -5 ° C - + 45 ° C Ngjyra Kaltër
Zbritje 56%
8.40 3.68
Litar me metër dixhital Shkalla e Automatizimit: Gjysmë-Automatike Brand Capriolo Ean 291375 Pesha 150g Ngjyra E zeze
Zbritje 54%
5.78 2.63
Brand Capriolo Ean 291370
Zbritje 66%
7.23 2.45
Brand Capriolo Ean 291369
Zbritje 24%
48.30 36.75
Brand Capriolo Ean 291489-10 Madhësia 10cm
Zbritje 67%
4.73 1.58
Brand Capriolo Ean 291355 Ngjyra Kaltër
Zbritje 40%
17.85 10.63
Brand Capriolo Ean 291340 Pesha maksimale e përdoruesit 95 kg
Zbritje 36%
45.15 28.81
Paketa S-trainer është një trajner inovativ me ndihmën e të cilit kombinon sistemin e levës, peshën tuaj dhe shkallën e prirjes, ju mund të kryeni mbi njëqind ushtrime që prekin të gjitha grupet e muskujve. Inovacioni i tij reflektohet në funksionalitetin dhe zbatueshmërinë e tij, sepse me...
Zbritje 33%
22.05 14.70
Sistemi KUNDËR THYES - nëse topi shpohet, ajri lëshohet ngadalë.  - Pesha maksimale e përdoruesit është 150 kg.  - Materiali: PVC
Zbritje 39%
24.15 14.70
Rul Capriolo Yoga - rul masazhi, mbështetës për ushtrime dhe masazh Për joga, pilates, fitnes, rikuperim nga vrapimi dhe ushtrimet në palestër, terapi fizike,... Këto rula me shkumë janë një hit i vërtetë! Me to ushtrohemi dhe masazhojmë, heqim nyjet në muskuj, mundësojmë qarkullimin normal...
Zbritje 21%
15.75 12.47
Rul Capriolo Yoga - rul masazhi, mbështetës për ushtrime dhe masazh Për joga, pilates, fitnes, rikuperim nga vrapimi dhe ushtrimet në palestër, terapi fizike,... Këto rula me shkumë janë një hit i vërtetë! Me to ushtrohemi dhe masazhojmë, heqim nyjet në muskuj, mundësojmë qarkullimin normal...
Zbritje 17%
36.75 30.45
Brand Capriolo Ean 291412 Madhësia 30cm Ngjyra Rozë
Zbritje 17%
68.25 56.71
Brand Capriolo Ean 291362 Diametri 58cm Lartësia 25 cm
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 1
  • 771