Elektrike & Me bateri

33.59
 Mund të rimbushet pa rrezikun e humbjes së kapacitetit. Pajisur me një tregues karikimi dhe një sistem elektronik të kontrollit Të temperaturës dhe rrjedhës aktuale gjatë ngarkimit dhe shkarkimit. Brand GRAPHITE Ean 5902062035295 Lloji i baterisë 58G001 Tensioni i...
Zbritje 20%
1.05 0.84
76.65
Konvertor per mbushje te bateris Brendi Yato
288.75
252.00
127.05
Sharre me benzin  Brendi StartB Garancion 6 muaj
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 289