10.50
Zbritje 15%
50.00 42.55
Madhësia:75 x 275 x 380 mm
Zbritje 23%
22.05 17.02
Madhësia:55 x 200 x 271 mm
Zbritje 34%
64.05 42.35
Zbritje 30%
11.55 8.04
Zbritje 31%
8.92 6.14
Zbritje 29%
7.99 5.67
Zbritje 47%
14.90 7.90
Zbritje 48%
8.20 4.27
Zbritje 52%
6.30 3.00
Zbritje 26%
11.55 8.51
Zbritje 44%
16.80 9.44
Zbritje 55%
16.80 7.50
Zbritje 34%
8.90 5.90
Set I qelsave te kombinuar, 8cope 8-19
Zbritje 37%
8.99 5.65
Set i qelsave te kombinuar, 12 cope
Zbritje 52%
16.80 8.04
Set kaçavidash dhe vidash Kinzo, 12 copë Ky set përbëhet nga disa lloje kaçavidash dhe gjithashtu lloje të ndryshme të vidave dhe impusëve. Seti është shumë i kompletuar dhe përmban pajisje me madhësi të ndryshme të të gjitha veglave përfshirëse.
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 3
  • 43