Kopsht

Zbritje 58%
3.60 1.53
Zbritje 55%
3.80 1.70
Zbritje 67%
3.90 1.30
Zbritje 70%
2.80 0.85
Zbritje 57%
7.80 3.39
Zbritje 37%
1.05 0.66
Shkop i dobishëm  me të cilën lehtë mund të bëni vrima në tokë për llamba. Ky shkop mbjellës ka një kapje të hollë dhe është i shënuar deri në 10 cm. Në këtë mënyrë ju mund të mbillni lulet më të bukura dhe kopshti juaj do të duket përsëri i bukur! Dimensionet: 11.5 x 17.5 cm.
Zbritje 59%
6.30 2.56
Zbritje 68%
4.90 1.59
Zbritje 44%
56.00 31.17
Tenda ka dizajn elegant dhe hapsirë të mjaftueshme për tre persona I takon brendit Dunlop dhe ka dimensione prej 130 x 220 x 210 cm dhe peshë prej 3.4kg.
Zbritje 41%
21.00 12.46
Kjo skarë elektrike ka cilësi më të lartë dhe më të mirë se BBQ normale. Kjo sepse mund ta përdorni këtë BBQ si brenda ashtu edhe jashtë. Tani mund të bëni BBQ si në verë ashtu edhe në dimër. Vera jashtë dhe e mbyllur në dimër. Për shkak të paraqitjes së pjesëve, ky BBQ është shumë i lehtë...
Zbritje 52%
16.80 8.09
Kjo mbulesë është në formë trekëndëshi dhe ka një madhësi prej 3,6x3,6x3,6 metra. Përbëhet nga një pëlhurë shumë e qëndrueshme, e përshtatshme për të gjitha stinët. Kur dielli shkëlqen, pëlhura varet deri në 90% të rrezeve UV dhe siguron strehim nga nxehtësia. Kur në vend të saj bie...
Zbritje 63%
1.80 0.66
Goma transparente për not me te cilat fëmijët do të argëtohen shumë duke luajtur lojëra me ujë dhe në të njëjtën kohë do të jenë të sigurt gjatë notit. Mosha e perdorimit: 3-6vjec.
Zbritje 59%
10.90 4.50
Pishinë e rrumbullakët për fëmijë me ndërtim të veçantë të murit.  Me këtë pishinë të gëzueshme për fëmijë, ju e ktheni kopshtin në një parajsë noti. Për shkak të madhësisë së saj kompakte, pishina  fryhet dhe mbushet shumë shpejt.  Uji hiqet lehtë nga pishina me një valvul praktike të...
Zbritje 50%
14.50 7.31
Pishinë e rrumbullakët për fëmijë me ndërtim të veçantë të murit.  Me këtë pishinë të gëzueshme për fëmijë, ju e ktheni kopshtin në një parajsë noti. Për shkak të madhësisë së saj kompakte, pishina  fryhet dhe mbushet shumë shpejt.  Uji hiqet lehtë nga pishina me një valvul praktike të...
Zbritje 59%
1.80 0.73
Mëngë të fryra me te cilat fëmijët do të argëtohen shumë duke luajtur lojëra me ujë dhe në të njëjtën kohë do të jenë të sigurt gjatë notit.
Zbritje 59%
1.80 0.73
Mëngë të fryra me te cilat fëmijët do të argëtohen shumë duke luajtur lojëra me ujë dhe në të njëjtën kohë do të jenë të sigurt gjatë notit. 
Zbritje 57%
6.00 2.58
Dyshek ajri, përfshinë valvula sigurie, vinyl të fortë të testuar, dizajn jastëkësh me 2 dhoma, kupa riparimi. Ideale për t'u çlodhur në plazh ose pishinë Ndërtimi dydimensional.
Zbritje 59%
1.80 0.73
Zbritje 100%
180.00 0.78
Gomë  për not me te cilat fëmijët do të argëtohen shumë duke luajtur lojëra me ujë dhe në të njëjtën kohë do të jenë të sigurt gjatë notit.  Mosha e perdorimit: 3-6vjec.
Zbritje 53%
15.50 7.31
Pishinë e rrumbullakët për fëmijë me ndërtim të veçantë të murit.  Me këtë pishinë, ju e ktheni kopshtin në një parajsë noti. Për shkak të madhësisë së saj kompakte, pishina  fryhet dhe mbushet shumë shpejt.  Uji hiqet lehtë nga pishina me një valvul praktike të kullimit. 
Show another 20 products