Sisteme për ujitje

Zbritje 33%
11.00 7.32
Zbritje 45%
12.90 7.13
Zbritje 49%
16.00 8.19
Zbritje 24%
21.00 15.90
1.58
Lidhja e zorrës Kinzo, mund të lidhni dy tuba së bashku ose të lidhni një zorrë me një rubinet. Lidhjet e zorrës janë të pajisura me një ndalesë uji. 
1.58
3.68
4.73
2.84
Zbritje 52%
16.00 7.74
Zbritje 25%
16.80 12.59
Mbani oborrin tuaj të pastër me këtë fshesë uji të përdorshme të Kinzo. Fshesa është e shtrirë në dy metra dhe përbëhet nga 3 pjesë. Fshesa mund të përdoret për të pastruar ose ujitur pjesë të ndryshme të kopshtit. Fshesa ka një ngjyrë të bukur të gjelbër dhe është bërë prej plastike...
1.58
3.15
4.19
1.14
Zbritje 50%
16.00 7.97
Brand: Kinzo Dimenzionet:  7,5-22,5 m
Zbritje 55%
16.00 7.23
Gyp spërkatje Spërkatësi siguron që kopshti të mund të përdoret mirë dhe lehtë Zorra e spërkatësit është e gjatë 15 metra. Lehtë për tu mbështjellë falë zorrës së sheshtë Hapjet në intervale të rregullta Jo vetëm që është një zgjidhje më ekonomike, por përqendrohet në marrjen e ujit në...
Zbritje 31%
16.80 11.52
Show another 18 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 1
  • 16