Fshesa & Mbledhëse Plehrash

2.17
Zbritje 72%
11.55 3.23
1.94
Fshesë gome me bisht  Brand: Lifetime Clean Dimensionet e pajisjes: 32x6x5,5cm 120cm
3.12
Kjo lopatë dhe brushë janë jashtëzakonisht të qëndrueshme. Mund të klikoni dorezën e brushës në dorezën e kanaçes. Një shirit gome i imët siguron kontakt optimal me tokën, në mënyrë që koshi i pluhurit të fshijë pa të meta pluhurin më të imët në kanaçe me 1 lëvizje.
3.82
Brand: Lifetime Clean Pershkrimi: Set pastrues për dysheme 5 copë Madhësia: 1100 x 55 x 145 mm Pesha: 0,827 kg
2.21
Zbritje 5%
1.05 1.00
Zbritje 44%
4.50 2.50
Zbritje 36%
1.05 0.67
Zbritje 15%
1.05 0.89
Zbritje 40%
1.05 0.63
1.77
Ky është një set që do të ndihmojë në mbrojtjen e shpinës ose gjunjëve nga stresi i tepërt. Me të, ju mund të pastroni pa u dashur të përkuleni ose të zvarriteni në gjunjë. Përmban një Lopatë dhe një fshesë me doreza të gjata, të cilat do t'ju sjellin komoditetin maksimal. Brand: Lifetime...
1.69
Zbritje 10%
1.05 0.94
Zbritje 44%
2.50 1.39
1.10
Zbritje 26%
1.05 0.78
3.61
Zbritje 65%
4.73 1.67
Zbritje 62%
10.50 3.96
Gjatësia e tërhequr:80cm Gjatësia e zgjatur:280cm
Show another 2 products