13.00
Mbajtëse ftohëse për laptop me diagonale deri në 17", e cila ka dy ventilatorë me ndriçim LED të kaltër dhe shpejtësi 800 – 1000 RPM. Shërben edhe si hub USB duke ofruar dy porte shtesë USB. Lartësia e mbajtëses është e rregullueshme në dy nivele, shtresa e laptopit është jo-rrëshqitëse....
25.20
Kit MS FREEZE R500 RGB, 3 tifozë 12 cm + kontrollues RGB - 7 RGB ngjyra të ndryshme, 18 drita LED RGB, lidhës 6 pin, shpejtësia: 1200 RPM, rrjedha e ajrit 33.3 CFM, zhurma e funksionimit: <22.5 dB (A), maksimumi statik presioni: 1 , 1 mm- H2O, jeta e shërbimit:> 30 000h, voltazhi: 12 V,...
6.00
Specifikat: Diametri: 5 cm Shpejtësia: 1100 rpm Qarkullimi i ajrit: 32 fm Zhurma: 22 dB Tensioni: 5.0 V Dimensionet: 12x12x2 Jetëgjatësia: 40000 orë
5.20
MS FREEZE A305, fan frame: black, fan blade: 9pcs, LED (color): blue / red, number of LED lights: 22pcs; 280mA (Max330mA), fan speed: 1100 rpm ± 10%, connector: Molex + 3pin L = 420mm Dimensjonet: 120 x 120 x 25 mm
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 5
  • 26