23.10
Kamerë uebi MS ATLAS O300, e cila ofron rezolucion HD (1080p) me 30 korniza për sekondë. Është e pajisur me 2 drita LED. Kablloja e saj USB është e gjatë 1.5 m. Kamera është në përputhje me pajisjet me sisteme operative Windows XP, Win7, Win8, Win10, MAC OS, Android.
31.50
Mikrofoni i integruar - Po   Gjatësia e kabllit - 1.5 m Interface - USB   Lloji i lentes - 3.6 M Madhësia e sensorit të imazhit - 1 / 2.9 " 2MP, 1080p, Full HD   Këndi i shikimit - 90 ° Rregullimi i dritës; Prizë dhe luaj; Thirrje video HD; Mund të vendoset horizontalisht në TV; Fuqia USB...
46.62
Kamera ACME IP1101 IP e brendshme përmban dizajn minimalist, është i lehtë dhe kompakt, falë jastëkut magnetik është shumë i lehtë për tu montuar. Ka cilësi HD, vizion natën, zbulim lëvizjeje, mikrofon dhe altoparlant të integruar dhe karakteristika të tjera. Ngjyra: Bardhë...
57.96
Sistemet e mbështetura operative :   Android 4.2, Apple iOS         Funksione :   Detektim të lëvizjeve           Furnizim me energji elektrike:  5VDC        Lloji i kamerës: E Brendshme        WiFi            Mikrofon     Frame rate:15 fps Shtrirja e frekuencës 2.4-2.4835 GHz Kendveshtrim 180...
90.72
            Rezolucioni i kamerës [MP] :   12     Ekan LCD    Po           Mikrofon    Po          Pesha [g]    65         Fotografi digjitale    Po          Mbështetje për 4K / UHD    Po      Incizues zëri    Po          Jashtme    Po         Lloji i kamerës    Outdoor         Mbështetje për...
40.00
- 2K me rezolucion ultra të lartë - Mikrofona të dyfishtë MEMS - Gama e gjerë dinamike - Mbrojtja e privatësisë - Marrja e zërit të zonës - Plug & Play
13.00
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 13
  • 91