2.47
Madhësia:4 x 48 x 120 mm
2.23
2.64
Zbritje 76%
9.44 2.23
Zbritje 76%
9.44 2.30
2.25
Zbritje 19%
1.05 0.85
Zbritje 67%
16.80 5.47
PËRSHKRIM I PRODUKTIT: Set me 3 pincë aviacioni i përbërë nga: 1 x prerje djathtas qethje 1 x prerje e majte 1 x prerje qendrore qethje Çdo qethje është e pajisur me një pajisje sigurie kundër hapjes aksidentale dhe një dorezë me ngjyrë që nuk rrëshqet
2.23
Këto dara kanë përdorim të shumëfisht sepse kanë dizajn të kombinuar. Shërbejnë për këputje, dredhje, tërheqje etj. Janë nga metali i fortë ndërsa dorëzat nga plastika me gomë dyanësore të verdhë dhe të kaltër.
Zbritje 65%
10.49 3.70
Dara te ujit 250mm
Zbritje 68%
9.77 3.09
Darat Kinzo janë shumë kualitative dhe të përshtatshme për t'u përdorur. Madhësia e kokës së këtyre darave është 200 mm.
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 6