Fitnes

Zbritje 63%
45.15 16.89
Paketa S-trainer është një trajner inovativ me ndihmën e të cilit kombinon sistemin e levës, peshën tuaj dhe shkallën e prirjes, ju mund të kryeni mbi njëqind ushtrime që prekin të gjitha grupet e muskujve. Inovacioni i tij reflektohet në funksionalitetin dhe zbatueshmërinë e tij, sepse me...
Zbritje 55%
27.83 12.46
Brand Capriolo Dimensionet 208X6.4X0.45 cm Ean 291396
Zbritje 69%
9.44 2.97
Brand Capriolo Ean 291385 Temperatura e punës -5 ° C - + 45 ° C Ngjyra Kaltër
Zbritje 81%
8.40 1.62
Litar me metër dixhital Shkalla e Automatizimit: Gjysmë-Automatike Brand Capriolo Ean 291375 Pesha 150g Ngjyra E zeze
Zbritje 74%
5.78 1.53
Brand Capriolo Ean 291370
Zbritje 80%
7.23 1.43
Brand Capriolo Ean 291369
Zbritje 59%
16.47 6.70
Zbritje 87%
4.73 0.61
Brand Capriolo Ean 291355 Ngjyra Kaltër
Zbritje 65%
17.85 6.23
Brand Capriolo Ean 291340 Pesha maksimale e përdoruesit 95 kg
Zbritje 36%
27.30 17.54
Brand GIMFIT Ean 291422
Zbritje 80%
22.05 4.33
Sistemi KUNDËR THYES - nëse topi shpohet, ajri lëshohet ngadalë.  - Pesha maksimale e përdoruesit është 150 kg.  - Materiali: PVC
Zbritje 73%
24.15 6.64
Rul Capriolo Yoga - rul masazhi, mbështetës për ushtrime dhe masazh Për joga, pilates, fitnes, rikuperim nga vrapimi dhe ushtrimet në palestër, terapi fizike,... Këto rula me shkumë janë një hit i vërtetë! Me to ushtrohemi dhe masazhojmë, heqim nyjet në muskuj, mundësojmë qarkullimin normal...
Zbritje 58%
15.75 6.65
Rul Capriolo Yoga - rul masazhi, mbështetës për ushtrime dhe masazh Për joga, pilates, fitnes, rikuperim nga vrapimi dhe ushtrimet në palestër, terapi fizike,... Këto rula me shkumë janë një hit i vërtetë! Me to ushtrohemi dhe masazhojmë, heqim nyjet në muskuj, mundësojmë qarkullimin normal...
Zbritje 83%
36.75 6.12
Brand Capriolo Ean 291412 Madhësia 30cm Ngjyra Rozë
Zbritje 51%
68.25 33.24
Brand Capriolo Ean 291362 Diametri 58cm Lartësia 25 cm
Zbritje 53%
16.80 7.89
E disponueshme në pesha të ndryshme, shiriti është i përshtatshëm për formësimin gradual Ose rikuperimin rehabilitues të të gjithë muskujve të trupit, duke filluar nga krahët, muskujt e  shpinës dhe këmbëve. Tub rrethor, pa rrëshqitje i projektuar bukur. Ka kapakë me ngjyra në skajet për ta...
Zbritje 63%
16.80 6.23
Eshtë një pajisje e thjeshtë dhe praktike që rekomandohet për ushtrime aerobie dhe forcë. E disponueshme në pesha të ndryshme,  rikuperim rehabilitues të të gjithë muskujve të trupit, duke filluar me krahët, muskujt e  shpinës dhe këmbëve. Tub rrethor, pa rrëshqitje i projektuar bukur. Ka kapakë...
Zbritje 64%
13.65 4.98
Eshtë një pajisje e thjeshtë dhe praktike që rekomandohet për ushtrime aerobie dhe forcë. E disponueshme në pesha të ndryshme,  rikuperim rehabilitues të të gjithë muskujve të trupit, duke filluar me krahët, muskujt e  shpinës dhe këmbëve. Tub rrethor, pa rrëshqitje i projektuar bukur. Ka kapakë...
Zbritje 48%
22.05 11.39
Shkallët hapen dhe vendosen në dysheme dhe shërbejnë si kufi për hapat dhe kërcimet tuaja Ju vraponi anash, mbrapa ose me hapa anash Filloni ngadalë të praktikoni hapat dhe gradualisht rrisni ritmin Është shumë argëtuese dhe të çon përpara për sa i përket shpejtësisë dhe aftësisë.
Zbritje 36%
1.05 0.67
Brendi Comfort Aid Bandage është ideale nëse keni një lëndim dhe mund të përdorni ndonjë përforcim. Ju mund ta përdorni fashën për gjymtyrë të shumta. Për shembull, mund ta lidhni rreth gjurit ose rreth kyçit të dorës, kyçit të këmbës dhe bërrylit. Fasha është gjithashtu e lehtë për t'u...
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 536