Tharëse për flokë

Zbritje 16%
54.90 45.90
Rrjedhje e fortë ajri për tharje të shpejtë të flokëve. Strehimi i tharëses është bërë tërësisht nga alumini, kështu që temperaturat janë më të ulta gjatë tharjes. Temperatura konstante prej 57 ° siguron tharje të njëtrajtshme dhe parandalon dëmtimin e flokëve për shkak të temperaturave të...
Zbritje 23%
64.05 49.20
Brand XIAOMI Fuqia e vlerësuar 1800 W Frekuenca e vlerësuar 50 Hz Tensioni i furnizimit 220-240V-50Hz Pesha 547 g EAN 6934177707667
Zbritje 28%
32.55 23.30
Tharëse flokësh Adler 2000 W është një zgjedhje e shkëlqyeshme për njerëzit që vlerësojnë flokët që kujdesen mirë dhe që dëshirojnë t'i kenë flokët e tyre të duken mahnitëse. Tharëse flokësh ju ofron mundësinë për të rregulluar shpejtësinë dhe temperaturën (përfshirë atë të ftohtë). Për më...
Zbritje 28%
14.50 10.50
Me tharësen tonë Adler AD 2247 me fuqinë 1400 W ju mund t'i thani flokët më shpejt dhe më komode se kurrë! Me ndihmën e një koncentruesi, rrjedha e ajrit të nxehtë mund të drejtohet vetëm aty ku ju nevojitet. Tharëse është e pajisur me dy nivele fuqie, është gjithashtu shumë e lehtëpër t'u...
Zbritje 40%
20.99 12.50
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 7
  • 50