Aerobi

Zbritje 64%
13.65 4.98
Eshtë një pajisje e thjeshtë dhe praktike që rekomandohet për ushtrime aerobie dhe forcë. E disponueshme në pesha të ndryshme,  rikuperim rehabilitues të të gjithë muskujve të trupit, duke filluar me krahët, muskujt e  shpinës dhe këmbëve. Tub rrethor, pa rrëshqitje i projektuar bukur. Ka kapakë...
Zbritje 63%
16.80 6.23
Eshtë një pajisje e thjeshtë dhe praktike që rekomandohet për ushtrime aerobie dhe forcë. E disponueshme në pesha të ndryshme,  rikuperim rehabilitues të të gjithë muskujve të trupit, duke filluar me krahët, muskujt e  shpinës dhe këmbëve. Tub rrethor, pa rrëshqitje i projektuar bukur. Ka kapakë...
Zbritje 53%
16.80 7.89
E disponueshme në pesha të ndryshme, shiriti është i përshtatshëm për formësimin gradual Ose rikuperimin rehabilitues të të gjithë muskujve të trupit, duke filluar nga krahët, muskujt e  shpinës dhe këmbëve. Tub rrethor, pa rrëshqitje i projektuar bukur. Ka kapakë me ngjyra në skajet për ta...
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 4
  • 8