Mobilie

Zbritje 28%
350.70 254.19
Dysheku 'BODE' me dimensione 200X160. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Dysheku Bode, përbëhet nga sfungjeri elastik me cilësi të lartë me karakteristika të theksuara të kundrejt lagështisë dhe ajrit, dhe për shkak të dendësisë...
Zbritje 41%
18.89 11.11
Gardërobë e levizshme Alpina Dimenzionet: 55 x 75 x 160 mm Pesha: 2.167 kg Brand: Alpina
Zbritje 36%
1,248.60 794.50
Shtrati 'ODESA' me dimensione 200x180 Lloji i materialit: Comora 9611 Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.    Shtrati ‘ODESA’ mahnit me detajet e ndërtimit si; këmbët konike të përbera nga druri, dhe ballina e me vija te thjeshta...
Zbritje 22%
1,233.00 967.90
Shtrati "Zara Lux" me dimensione 200x180 Lloji I materialit: Gibson Shtrati i fortë dhe mbizotërues Zara është shtrati më i njohur Hespo sepse garanton besueshmëri dhe forcë, dhe dizajn Zara Lux ka një bazë elastike të integruar me një mekanizëm ngritës dhe përmban hapësirë ruajtëse....
Zbritje 23%
840.00 643.00
Dysheku 'PANTERA' me dimensione 200X180. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Dysheku ‘PANTERA’ është një kombinim i tre shtresave të ndryshme: Pantera, Flexyfoam dhe Cellflex, dhe siguron shkallën më të lartë të rehatise që...
Zbritje 28%
324.45 235.00
Dysheku 'FREYA' me dimensione 200X180. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Sipërfaqja unike e dyshekut Freya ofron përshtatje ergonomike të trupit. Sipërfaqe e cila është veshur me shtresë që I jep fortësi të rehatshme, dendësi...
Zbritje 27%
281.40 204.50
Dysheku ''EXCLUSIVE FEEL F1'' me dimensione 200X90. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders. Dysheku Exclusive FEEL karakterizohet nga një kombinim i forcës së lartë për t'i bërë ballë peshës dhe ngarkesës, duke ruajtur elasticitetin dhe...
Zbritje 27%
491.40 357.31
Dysheku 'EXCLUSIVE FEEL F1' me dimensione 200X180. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Dysheku Exclusive FEEL karakterizohet nga një kombinim i forcës së lartë për t'i bërë ballë peshës dhe ngarkesës, duke ruajtur elasticitetin dhe...
Zbritje 27%
407.40 296.50
Dysheku 'EXCLUSIVE FEEL F1' me dimensione 200X140. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Dysheku Exclusive FEEL karakterizohet nga një kombinim i forcës së lartë për t'i bërë ballë peshës dhe ngarkesës, duke ruajtur elasticitetin dhe...
Zbritje 27%
738.15 535.98
Dysheku 'EMOTION' me dimensione 200X180. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Dysheku EMOTION është me 7 zona me një numër prej 366 shtresave për m2, që siguron rregullim jashtëzakonisht ergonomik të trupit tuaj falë struktures se...
Zbritje 27%
394.80 286.58
Dysheku 'BODE' me dimensione 200X180. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Dysheku Bode, përbëhet nga sfungjeri elastik me cilësi të lartë me karakteristika të theksuara të kundrejt lagështisë dhe ajrit, dhe për shkak të dendësisë...
Zbritje 19%
199.50 162.37
Dysheku 'ADRIA' me dimensione 200X140. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders Dyshekët 'ADRIA' janë të prodhuar në sistemin më të sofistikuar klasik 'Bonnell'. Sistem që synon fortësi të rehatshme, qëndrueshmeri dhe dendesi. Sipërfaqja...
Zbritje 27%
322.35 233.82
Dysheku 'BODE' me dimensione 200X140. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Dysheku Bode, përbëhet nga sfungjeri elastik me cilësi të lartë me karakteristika të theksuara të kundrejt lagështisë dhe ajrit, dhe për shkak të dendësisë...
Zbritje 27%
248.85 180.50
Dysheku 'ANNI' me dimensione 200X180. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Dysheku ANNI është zgjedhja e duhur nëse pëlqeni sipërfaqe te forte dysheku. Sipërfaqja e këtij dysheku, është krijuar nga sfungjeri ergonom në 5 zona të...
Zbritje 28%
234.15 169.06
Dysheku 'ANNI' me dimensione 200X160. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Dysheku ANNI është zgjedhja e duhur nëse pëlqeni sipërfaqe te forte dysheku.Sipërfaqja e këtij dysheku, është krijuar nga sfungjeri ergonom në 5 zona të...
Zbritje 27%
211.05 153.48
Dysheku 'ANNI' me dimensione 200X140. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Dysheku ANNI është zgjedhja e duhur nëse pëlqeni sipërfaqe te forte dysheku. Sipërfaqja e këtij dysheku, është krijuar nga sfungjeri ergonom në 5 zona të...
Zbritje 28%
303.45 219.50
Dysheku 'ALVA' me dimensione 200x180. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Sipërfaqja e dyshekut ALVA është bërë nga një pëlhurë e rehatshme antibakteriale që mbron atë përherë nga zhvillimi i baktereve. Me strukturë të sustave...
Zbritje 36%
304.08 195.50
Dysheku 'ALVA' me dimensione 200x160, është prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders . Sipërfaqja e dyshekut është bërë nga një pëlhurë e rehatshme antibakteriale që mbron atë përherë nga zhvillimi i baktereve. Me strukturë të sustave...
Zbritje 36%
273.63 176.24
Dysheku 'ALVA' me dimensione 200x140. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders.  Sipërfaqja e dyshekut ALVA është bërë nga një pëlhurë e rehatshme antibakteriale që mbron atë përherë nga zhvillimi i baktereve. Me strukturë të sustave...
Zbritje 34%
127.81 84.00
Dysheku 'ADRIA' me dimensione 200X90. Prodhuar nga sinonimi i cilësisë, shëndetit, dhe rehatisë 'Hespo' nga marka Hilding Anders Dyshekët 'ADRIA' janë të prodhuar në sistemin më të sofistikuar klasik 'Bonnell'. Sistem që synon fortësi të rehatshme, qëndrueshmeri dhe dendesi....
Show another 1 product
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 11
  • 968