1.39
Syze dielli nga brandi Level One  Këto syze dielli kanë një pamje elegante. Përveç kësaj, syzet kanë  përshtatje të këndshme dhe të rehatshme dhe ai mbron sytë tuaj nga rrezatimi i ndritshëm UV. Tani e tutje ju mund të shijoni diellin me stil.
Zbritje 80%
6.83 1.34
Syze me kornize 6ass mt Këto syze leximi klasike nga Lifetime-Vision kanë një përshtatje të rehatshme dhe të hollë. Falë kornizës minimaliste, syzet i përshtaten çdo veshjeje. Tani e tutje ju mund të lexoni librin ose një gazetë pa ndonjë problem.
1.51
Këto syze leximi klasike nga Lifetime-Vision ka një përshtatje të këndshme dhe të rehatshme. Përveç kësaj, është shumë e vogël të paloset, kështu që mund ta marrësh me lehtësi kudo. Tani e tutje ju mund të lexoni gazetën ose një libër kudo dhe në çdo kohë pa ndonjë problem. Korniza e formës:...
1.51
Këto syze leximi nga Lifetime-Vision kanë një përshtatje të këndshme dhe të rehatshme. Përveç kësaj, ajo është e pajisur me drita LED kështu që ju mund të lexoni me lehtësi një libër në errësirë. Mund të ndizni dritat në të njëjtën kohë ose t'i ndizni dhe fikni ato në mënyrë të pavarur. Tani e...
36.68
2.06
Këto syze sigurojnë përthithje të reduktuar dhe të optimizuar të dritës gjatë natës. Fenerët vezullues, shenjat me ndriçim të fortë dhe shenjat e trafikut perceptohen më mirë përmes syzeve. Vjen me një çantë ruajtjeje praktike.
Zbritje 27%
1.05 0.77
Zbritje 42%
1.05 0.61
2.06
Syze për Lexim 6ass clr Këto syze leximi klasike nga Lifetime-Vision kanë një përshtatje të këndshme dhe të rehatshme. Përveç kësaj, është e pajisur me drita LED kështu që ju mund të lexoni me lehtësi një libër në errësirë. Mund të ndizni dritat në të njëjtën kohë ose t'i ndizni...
Zbritje 10%
1.05 0.95
Zbritje 6%
1.05 0.99
Zbritje 37%
1.05 0.66
Zbritje 48%
1.05 0.55
Varëse (Kordon) për Syze, të përshtatshme për fëmijë dhe të moshuar.Të lehta në përdorim po ashtu vjen me 2 lloje të ngjyrave. Brand: Lifetime Vision Sasia: 2 copë
1.62
Syze dielli nga brandi Level One Këto syze dielli janë një domosdoshmëri për çdo adhurues të diellit. Përveç përshtatjes së rehatshme, syzet e diellit ofrojnë mbrojtje të mirë nga rrezatimi i ndritshëm UV.  Tani e tutje, ju mund të shijoni diellin me stil!
1.66
Syze dielli nga brandi Level One Këto syze dielli kanë një pamje shik. Përshtatja është e këndshme dhe e rehatshme. Syzet gjithashtu mbrojnë sytë tuaj nga rrezatimi i ndritshëm UV. Tani e tutje ju mund të shijoni diellin me stil!
1.44
1.84
Kuti e syzeve 6ass PU Kjo kuti e qëndrueshme e syzeve mbron syzet tuaja në çantën tuaj nga gërvishtjet dhe dëmtimet.  Përmes dorezave, kutia e syzeve duket si një çantë e vogël. Ngjyra: E kaltërt e errët Përmasat: 16 x 6 cm
1.73
Kuti e syzeve 6ass clr PU 16,4x7,5x5,8cm shiny 163gra Mbron syzet nga pluhuri dhe gërvishtjet. Kutia e syzeve është bërë nga poliuretani dhe për këtë arsye është shumë e qëndrueshme.
1.45
Kuti e syzeve 6ass clr PU 16,5x7,5x7,2cm shiny 163gr bc Mbron syzet nga pluhuri dhe gërvishtjet. Këllëfi i syzeve është bërë nga poliuretani dhe për këtë arsye është shumë i qëndrueshëm.
Show another 5 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 57