Zbritje 37%
12.50 7.88
Brand Capriolo EAN 190120 Pershkrimi Çantë per Biciklete Madhësia 15.2 x 10.2 x 6.4 cm Ngjyra Zezë-portokallt
Zbritje 39%
14.18 8.66
Brand Capriolo EAN 190123 Pershkrimi Çantë per Biciklete Dimensionet 18X7X9
Zbritje 22%
41.48 32.54
Brand Capriolo EAN 190127 Pershkrimi Çantë per Biciklete
Zbritje 19%
54.60 44.09
Brand Capriolo EAN 190128 Pershkrimi Çantë per Biciklete
Zbritje 40%
15.65 9.45
Brand Capriolo EAN 190122 Pershkrimi Çantë per Biciklete Dimensionet 200x120 cm
Zbritje 46%
14.69 7.88
Në një turne të bukur me biçikletë ju duhen disa gjëra herë pas here. Në këtë çantë me timon mund të merrni lehtësisht sanduiçët, pijet dhe enët e shkrimit me vete. Me mbërthyesin Velcro, ju mund ta lidhni lehtësisht kasën në timonin tuaj dhe do të fikeni në sekonda. Çanta ka gjithashtu një rrip...