Pjesë për kompjuterë

45.00
Kjo është një kasë kompjuteri e llojit “kullë e mesme”, e cila mbështet pllakat amë ATX / mATX / ITX. Kasa është e pajisur me 2x slote të brendshme 3.5 ", 3x slote të brendshme 2.5 ", 2x porte USB 2.0, 1x USB 3.0 dhe 1x portë për kufje. Kasa ka menaxhues kabllosh, filtër pluhuri, panel anësor...
64.00
Një furnizim me energji me cilësi të lartë është i nevojshëm për funksionimin e duhur të të gjithë kompjuterit dhe roli i tij është edhe më domethënës për një dashnor të lojës. Furnizimi me energji MS CORE M700 jep 700 W fuqi, e cila është e mjaftueshme për të drejtuar edhe lojërat më komplekse....
55.00
Dashamirët e lojërave me siguri e dinë që të luash lojëra kërkon shumë fuqi kompjuterike. Furnizimi me energji MS CORE M600 është një zgjidhje efikase dhe e besueshme për kompjuterin tuaj të lojërave që do të furnizojë të gjithë komponentët me rrymën e nevojshme. Ofron fuqi 600 W dhe vjen me...
39.00
MS RAIDER M330, Kullë Midi me furnizim 500w, ATX, microATX, furnizimi me energji MS-500 - lojëra elektronike të jashtme 1x5.25 "- të brendshme fole 2x3.5", 2x 2.5" - 2x USB 2.0, audio HD - fole PCI x7 - max VGA gjatësia e kartës 35,8 cm - lartësia maksimale e ventilatorit 15,7 cm - mbështet...
37.50
Kjo është një kasë kompjuteri e llojit “kullë e mesme”, e cila mbështet pllakat amë ATX / mATX / ITX. Kasa është e pajisur me 2x slote të brendshme 3.5 ", 3x slote të brendshme 2.5 ", 6x pozicione për ftohës, 2x porte USB 2.0, 1x USB 3.0, 1x portë për kufje dhe 1x portë për mikrofon. Gjatësia...
32.00
MS FIGHTER V320, kuti lojrash, ATX/MATX/ITX, e brendshme 3.5"x2, e brendshme 2.5"x3, USB 2.0 x2, USB 3.0 x1, me filtër pluhuri, kabllo menaxhimi 21mm, suporton ftohjen e ujit 280mm, dimensionet 375*200*446mm, material SPCC (vjen pa ventilator)
37.00
Kjo është një kasë kompjuteri e llojit “kullë e mesme”, e cila mbështet pllakat amë ATX / mATX / ITX. Kasa është e pajisur me 2x slote të brendshme 3.5 ", 3x slote të brendshme 2.5 ", 5x pozicione për ftohës, 1x ftohës 12 cm ARGB në pjesën e pasme, 2x porte USB 2.0, 1x USB 3.0, 1x portë për...
38.00
FIGHTER S301, këllëf lojrash E bardhë, Micro ATX, e brendshme 3.5"x2, e brendshme 2.5"x4, USB 2.0 x2, USB 3.0 x1, filtër pluhuri, suporton ftohjen e ujit, xham i kalbur në anën, dimensionet 365*210*385mm
38.00
Këllëf lojrash MS ARMOR V305, ATX / mATX / ITX, e brendshme 3.5 "x2, e brendshme 2.5" x2, USB 2.0 x2, USB 3.0 x2, me filtër pluhuri, kabllo menaxhimi 22 mm, mbështet ftohjen e ujit, dimensionet 425 * 210 * 450 mm, xhami i kalitur anash, SPCC (vjen pa ventilator)
49.00
MS ARMOR V500, kuti lojrash, ATX / mATX / ITX / E-ATX, e brendshme 3.5 "x3, i brendshëm 2.5" x3, USB 2.0 x2, USB 3.0 x2, me filtër pluhuri, menaxhimi i kabllove 28 mm, mbështet ftohjen e ujit, dimensionet 415 * 215 * 480 mm, xhami i temperuar në të majtë, materiali SPCC (vjen pa tifoz)
45.00
MS ARMOR V320, këllëf lojrash, ATX / MATX / ITX, e brendshme 3.5 "x2, e brendshme 2.5" x2, USB 2.0 x2, USB 3.0 x1, me filtër pluhuri, kabllo menaxhimi 21 mm, mbështet ftohjen e ujit, dimensionet 400 * 190 * 434 mm, xhami i temperuar, material SPCC (vjen pa ventilator)
66.00
Kjo është një kasë kompjuteri e llojit “kullë e mesme”, e cila mbështet pllakat amë ATX / mATX. Kasa është e pajisur me 2x slote të brendshme 3.5 ", 3x slote të brendshme 2.5 ", 6x pozicione për ftohës, 1x ftohës 12 cm RGB të integruar, 2x porte USB 2.0, 2x USB 3.0 dhe 1x portë për kufje. Kasa...
49.00
Duke pasur parasysh që furnizimi me energji elektrike i furnizon të gjithë komponentët me rrymën e nevojshme, nuk duhet të anashkalojmë rëndësinë e tij gjatë montimit të kompjuterit. Furnizimi me energji MS CORE M500 ka  fuqi 500 W dhe një ventilator të integruar të qëndrueshëm që siguron një...
Zbritje 14%
76.00 65.00
Ean : 0740617263442 Brand KINGSTON EAN SA400S37 / 480G Kapaciteti 480 GB Ndërfaqja SATA3 Teknologjia TLC Shpejtësia e shkrimit 450 MB Shpejtësia e leximit 500 MB/s Faktori i formës 2.5" Lartësia e instalimit 7 mm
42.00
Kjo është një kasë kompjuteri e llojit “kullë e mesme”, e cila mbështet pllakat amë ATX / mATX / µATX. Kasa është e pajisur me 2x slote të brendshme 3.5 ", 3x slote të brendshme 2.5 ", 4x ftohës (3x RGB, 1x LED në pjesën e pasme), 2x porte USB 2.0, 1x USB 3.0, 1x portë për kufje dhe 1x portë për...
37.50
Kjo është një kasë kompjuteri e llojit “kullë e mesme”, e cila mbështet pllakat amë ATX / mATX / ITX. Kasa është e pajisur me 2x slote të brendshme 3.5 ", 3x slote të brendshme 2.5 ", 6x pozicione për ftohës, 2x porte USB 2.0, 1x USB 3.0, 1x portë për kufje dhe 1x portë për mikrofon. Gjatësia...
34.00
Kutia MS FIGHTER S300 u krijua për të gjithë entuziastët e lojërave të cilët do të provojnë dorën e tyre në montimin e kompjuterit të tyre. Falë dizajnit të saj inovativ, kjo këllëf ofron shumë hapësirë që mund ta përshtatni me dëshirat dhe nevojat tuaja. Kutia mbështet ftohjen e ujit, vjen me...
Zbritje 3%
33.90 32.90
Kjo është një kasë kompjuteri e llojit “kullë e mesme”, e cila mbështet pllakat amë ATX / mATX / ITX. Kasa është e pajisur me 3x slote të brendshme 3.5 ", 3x slote të brendshme 2.5 ", 8x pozicione për ftohës, 2x porte USB 2.0, 1x USB 3.0, 1x portë për kufje dhe 1x portë për mikrofon. Gjatësia...
6.00
Specifikat: Diametri: 5 cm Shpejtësia: 1100 rpm Qarkullimi i ajrit: 32 fm Zhurma: 22 dB Tensioni: 5.0 V Dimensionet: 12x12x2 Jetëgjatësia: 40000 orë
25.20
Kit MS FREEZE R500 RGB, 3 tifozë 12 cm + kontrollues RGB - 7 RGB ngjyra të ndryshme, 18 drita LED RGB, lidhës 6 pin, shpejtësia: 1200 RPM, rrjedha e ajrit 33.3 CFM, zhurma e funksionimit: <22.5 dB (A), maksimumi statik presioni: 1 , 1 mm- H2O, jeta e shërbimit:> 30 000h, voltazhi: 12 V,...
Show another 6 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 6
  • 2228